fbpx

Webhosting UtrechtWebhosting in Utrecht gezocht?

Zoek jij professionele webhosting in Utrecht voor jouw website? XsToCloud biedt diverse webhostingopties aan. Voor iedere website zit er wel de juiste hosting bij. We denken graag met je mee in oplossingen en leveren onze klanten een uitstekende en snelle service. Bij ons profiteer je van lage kosten: al vanaf € 0,50 per maand heb je bij ons de webhosting geregeld. Omdat we online werken, is onze supportservice evenals het internet 24/7 bereikbaar. Dat betekent nooit lang wachten en kwalitatieve service tegen een lage prijs. Ontdek hier alle hosting mogelijkheden.

Verschillende soorten webhosting

Er bestaan verschillende soorten webhosting die wij in Utrecht en de rest van Nederland aanbieden. Webhosting is een stukje online ruimte/opslag dat wij aanbieden, zodat jij altijd en overal veilig de informatie, afbeelden en andere inhoud van jouw website kunt opslaan en hier toegang tot hebt online. Met onze hosting zorgen we ervoor dat jouw website altijd bereikbaar is en soepel en snel draait. Als je de hosting van jouw website bij ons onderbrengt, dan profiteer je altijd van onze hoge service:

  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Maatwerk mogelijk
  • Goed beveiligd
  • Hoge kwaliteit hosting

Wil je weten welke webhosting het beste bij jouw voorkeuren en website past? Bekijk dan hieronder onze verschillende hosting pakketten of neem gerust contact met ons op. Je kunt ons altijd bereiken op: 0852500822.Shared hosting – bij één eigen website

Shared hosting is een vorm van webhosting die geschikt is voor jou als je lage hostingkosten belangrijk vindt en het niet erg vindt om de webruimte te delen met meer mensen. Dit houdt in dat er meer websites op dezelfde server zitten. Dat betekent gedeelde en dus lagere kosten. Shared hosting is al mogelijk vanaf € 0,50 per maand. Je hebt wel gewoon je eigen domeinnaam en SSL-certificaat (aanrader voor veiligheid en betrouwbaarheid). Bekijk hier alle mogelijke pakketten voor shared hosting.

Reseller hosting – voor meerdere websites

Wil jij de kosten van jouw webhosting in Utrecht nog steeds laag houden, maar heb je zelf al meerdere websites of bedrijven om een server mee te kunnen vullen? Dan past reseller hosting wel bij jou. Dit pakket laat je (zelf) meerdere accounts aanmaken die je meer controle geven over je eigen websites of die van je klanten. Zoals de naam al zegt, reseller hosting, kun je hierin je eigen hosting pakketten aanmaken en doorverkopen aan klanten, indien van toepassing. Bekijk hier de pakketten voor Reseller hosting.

VPS hosting – Server in eigen beheer

VPS hosting staat voor Virtual Private Server en houdt in dat je een eigen server huurt waarop een besturingssysteem (Windows of Linux) geïnstalleerd kan worden. Binnen een paar minuten na je bestelling heb je al toegang tot jouw eigen server. Jouw voordelen: veiligheid, hoge prestaties en 24/7 bereikbaarheid. Daarnaast is de server geheel vrij te gebruiken voor jou. Instellingen zijn vrij aan te passen en je kunt software installeren wanneer jij wilt. Bekijk hier uitgebreid de mogelijkheden voor VPS hosting en kies het pakket dat past bij jouw wensen.

Welke hosting past het beste bij jou?

Ben jij er al uit welke webhosting het beste aansluit bij jouw opslagbehoeften? XsToCloud is gevestigd in Ede, maar biedt webhosting in Utrecht en de rest van Nederland. Zo kan iedereen veilig en snel zijn website hosten en laten draaien. Wil jij dat ook en heb je een keuze in type webhosting kunnen maken? Klik dan door naar de webhosting die voor jou het meest ideaal is en bestel in een handomdraai jouw hostingpakket.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op: 0852500822 / info@xstocloud.nl. Wij helpen je graag aan de ideale webhosting in Utrecht!