fbpx

Webhosting Nijmegen

Webhosting in Nijmegen

Voor professionele webhosting in Nijmegen en omstreken ben je van harte welkom bij XsToCloud. Bij ons geniet je van een uitstekende service, korte wachtrijen bij support en een lage prijs! Je geniet al van webhosting vanaf een bedrag van maar €0,50 per maand. Er zit voor iedere website de juiste hosting bij. We denken graag met je mee over ICT oplossingen en staan 24 uur per dag voor je klaar.

Betaalbare webhosting die voldoet aan al je eisen

Bekijk de verschillende vormen van hosting die wij aanbieden en maak de keuze die het best bij je situatie past. Kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.

Verschillende soorten webhosting in Nijmegen

Middels webhosting in Nijmegen zorgen wij dat je website of webshop te allen tijde zo optimaal mogelijk werkt. Je huurt immers een stukje opslag, rekenkracht en een stukje geheugen van een server bij ons. Op deze server mag je binnen de Nederlandse wetgeving doen wat je wilt. Een webshop of website bouwen of een e-mailen vanuit je eigen domeinnaam. Wij bieden 3 verschillende hostingdiensten in Nijmegen aan.

  • Altijd eerlijk
  • Maatwerk mogelijk
  • Goed beveiligd
  • Hosting van hoge kwaliteit
  • Staan 24/7 voor je klaar

 

Shared hosting

Shared hosting is een optie die lage kosten met zich mee brengt. Je deelt de kosten met de andere mensen die gebruik maken van de server. Je hebt echter wel je eigen domeinnaam, die is echt alleen voor jou. Doordat je de server met anderen deelt, zijn de kosten zeer laag. Zo geniet je al van professionele webhosting in Nijmegen voor een bedrag van €0,50 cent per maand.

 

Reseller hosting

Reseller hosting is zeer aantrekkelijk voor ondernemers die meerdere bedrijven hebben. Je kunt meerdere gebruikers aanmaken, waardoor je anderen hosting kunt aanbieden. Dankzij deze hostingdienst heb je controle over jouw website of webshop én eventueel over die van je klanten.

VPS hosting

Je kunt bij ons ook terecht voor VPS hosting. Dan huur je een VPS (Virtual Private Server) waar een besturingssysteem op geïnstalleerd kan worden. Linux of Windows. Dat besturingssysteem draait op een server die zeer geschikt is voor visualisatie. Daarnaast hebben de servers ook nog eens erg veel rekenkracht en geheugen om deze virtuele machines te kunnen draaien. Je hebt alle flexibiliteit om de instellingen te beheren en software te draaien.

Kies voor webhosting in Nijmegen van XsToCloud!

Ben je overtuigd van de verschillende webhosting pakketten in Nijmegen van XsToCloud? Bestel dan één van de pakketten en ervaar het voordeel van onze servers zelf.

Het kiezen van het juiste pakket voor hosting in Nijmegen kan nog best lastig zijn. Want hoeveel opslag heb je nou echt nodig? En met welk platform kun jij je webshop het best inrichten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze.