fbpx

Webhosting in Groningen en omstreken

Webhosting in Groningen en omstreken

Betaalbare en goede webhosting in Groningen en omstreken vind je bij ons van XsToCloud uit Ede. Hierbij geniet je van uitstekende service en hosting op maat. Wij denken in oplossingen, niet in problemen. Daarnaast doen we altijd wat we beloven en staat persoonlijke aandacht centraal. Je geniet al van een domeinnaam en webhosting voor een laag bedrag van maar €0,50 per maand.

Webhosting in Groningen | maatwerk

  • Altijd eerlijk
  • Maatwerk mogelijk
  • Onze servers zijn goed beveiligd
  • Hosting in Groningen van hoge kwaliteit
  • Staan 24/7 voor je klaar

Neem contact met ons op voor meer informatie of kies meteen het hostingpakket naar wens. Wanneer je vragen of opmerkingen hebt kun je altijd contact met ons opnemen. We staan je graag te woord.

Verschillende soorten hosting in Groningen

Dankzij hosting in Groningen werkt je website of webshop te allen tijde precies zoals je wenst. Je huurt een stukje opslag van ons. Maar ook een stukje geheugen van een server en een stukje rekenkracht. Op dit stukje server mag je helemaal doen wat je zelf wilt, zolang het maar binnen de Nederlandse wetgeving valt. Wij bieden onze klanten 3 verschillende soorten webhosting in Groningen. Shared hosting, reseller hosting en VPS hosting.

Wij bieden betaalbare webhosting in Groningen die voldoet aan je eisen

Shared hosting

Shared webhosting in Groningen houdt is een vorm van hosting die lage kosten met zich meebrengt. Deze kosten zijn laag, doordat je ze deelt met de andere gebruikers van de server. Daarentegen deel je niet alles, want je hebt wel een eigen domeinnaam. Je geniet al van kwalitatieve shared hosting voor maar €0,50-, per maand.

Reseller hosting – voor meerdere websites

Wil jij de kosten van jouw webhosting in Groningen nog steeds laag houden, maar heb je zelf al meerdere websites of bedrijven om een server mee te kunnen vullen? Dan past reseller hosting wel bij jou. Dit pakket laat je (zelf) meerdere accounts aanmaken die je meer controle geven over je eigen websites of die van je klanten. Zoals de naam al zegt, reseller hosting, kun je hierin je eigen hosting pakketten aanmaken en doorverkopen aan klanten, indien van toepassing. Bekijk hier de pakketten voor Reseller hosting.

VPS hosting – Server in eigen beheer

VPS hosting staat voor Virtual Private Server en houdt in dat je een eigen server huurt waarop een besturingssysteem (Windows of Linux) geïnstalleerd kan worden. Binnen een paar minuten na je bestelling heb je al toegang tot jouw eigen server. Jouw voordelen: veiligheid, hoge prestaties en 24/7 bereikbaarheid. Daarnaast is de server geheel vrij te gebruiken voor jou. Instellingen zijn vrij aan te passen en je kunt software installeren wanneer jij wilt. Bekijk hier uitgebreid de mogelijkheden voor VPS hosting en kies het pakket dat past bij jouw wensen.

Welke hosting past het beste bij jou?

Ben jij er al uit welke webhosting het beste aansluit bij jouw opslagbehoeften? XsToCloud is gevestigd in Ede, maar biedt webhosting in Groningen en de rest van Nederland. Zo kan iedereen veilig en snel zijn website hosten en laten draaien. Wil jij dat ook en heb je een keuze in type webhosting kunnen maken? Klik dan door naar de webhosting die voor jou het meest ideaal is en bestel in een handomdraai jouw hostingpakket. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op: 0852500822 / info@xstocloud.nl. Wij helpen je graag aan de ideale webhosting in Groningen!