fbpx

Webhosting Amsterdam

Webhosting in Amsterdam

Webhosting Amsterdam, veel mensen zijn op zoek naar een goede aanbieder. Wij hebben goed nieuws want u heeft de juiste dienstverlener snel gevonden. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen doen.

Wat is webhosting Amsterdam?

Als er over hosting gesproken wordt, dan gaat het er over dat u een website via de server in verbinding heeft staat met internet. Daarbij wordt de website dan gehost op een server. Dit kunt u zien als een pc die 24 uur per dag is aangesloten op internet (en dus aan staat). Als de domeinnaam dan in wordt getypt dan worden mensen automatisch doorgestuurd naar de bestanden op de server. Dit houdt dus in dat uw website online geopend kan worden, waar iemand zich ook maar bevindt.

Webhosting Amsterdam, de mogelijkheden

Voordat u voor hosting Amsterdam kiest, is het fijn om te weten wat de mogelijkheden zijn. U kunt daarom het beste navraag doen wat wij kunnen doen, want er zijn verschillende opties mogelijk, zoals pakketten en diensten.

Shared hosting

Heb je als ondernemer meerdere bedrijven en websites? Dan is reseller webhosting Amsterdam een goAmsterdam keuze. Met dit pakket kun je meerdere accounts aanmaken. Hierdoor heb je meer controle over je eigen websites of over de websites van klanten. Je maakt de hosting pakketten helemaal zelf aan en verkoopt ze vervolgens aan klanten. Of je gebruikt ze voor je eigen websites, natuurlijk.

Ervaar onze hoogwaardige hosting

Reseller hosting

Je hebt al een shared hosting pakket voor slechts €0,50 per maand. Dit pakket is een interessante optie voor mensen die de kosten van webhosting Amsterdam laag willen houden. De kosten zijn zo laag doordat je één van onze servers met anderen deelt. Daarentegen heb je wel je eigen domeinnaam. Zodoende werkt jouw site al soepel en snel voor een vast laag bedrag per maand.

VPS hosting

Je kunt ook kiezen voor VPS hosting Amsterdam. Een VPS wordt voluit een Virtual Private Server genoemd. Op deze server kun je, afhankelijk van de taal van de website, een besturingssysteem installeren. Windows, of Linux. Je geniet van veiligheid, bereikbaarheid en hoge prestaties. Je kunt de server zelf instellen en hebt de vrijheid om software te installeren. De server is compleet in jouw beheer.

Uw voordelen

Hosting Amsterdam biedt u erg veel mogelijkhAmsterdamn én dus ook voordelen. U kiest namelijk voor 100% veiligheid. Het eerste voordeel wat u heeft is de moderne infrastructuur. Een bedrijf moet (vinden wij) met de tijd meegaan. Voor de beste hosting kiest u daarom ook voor ons en automatisch voor dit voordeel. Voordat u onze diensten kiest leggen wij u uit wat wij u kunnen biAmsterdamn. Daarbij kan er altijd gerekend worden op persoonlijke service en persoonlijk contact staat bij ons ook voorop. Ook de veilige opslag is bij ons zekerheid. De gegevens van u worden veilig opgeslagen. Alles is in goAmsterdam handen bij ons.


Contact opnemen over webhosting Amsterdam

Als u meer wilt weten over webhosting Amsterdam of u heeft vragen, of interesse dan kan er altijd contact met ons worden opgenomen. Wij horen namelijk graag wat wij voor u kunnen betekenen en doen er dan alles aan om u snel te woord te staan. Hopelijk kunnen wij u snel van dienst zijn en profiteert u ook van onze service.