fbpx

Webdesign/Development

Website ontwikkeling/webdesign

Je wilt met je onderneming een verpletterende eerste indruk achterlaten bij potentiele klanten. Op je website laat je een eerste indruk achter, het is dus belangrijk om hier goed over na te denken. Een website is je digitale etalage en online visitekaartje. Een goed gebouwde website bevordert de groei van je onderneming.

Webapplicaties

Webapplicaties zijn softwareapplicaties die online te gebruiken zijn in een website of in een web omgeving. Voorbeelden van webapplicaties zijn bijvoorbeeld Content Management Systemen(CMS), Administratieonline, een online reserveringsmodule of rekenmodules. Webapplicaties zijn erop toegespitst om processen te automatiseren, te vereenvoudigen of om gebruikers meer controle te geven. Heb je wensen voor een specifieke webapplicatie op maat of wil je een webapplicatie op je website integreren?

Geen uitdaging is ons te gek. Sterker nog, hoe ingewikkelder je project, hoe leuker wij het vinden. Wij denken met je mee en proberen met ideeën te komen waar je zelf helemaal nog niet aan had gedacht. Laat ons weten wat je wensen zijn, we denken graag met je mee!

Webshop pakketten

Alle vermelde prijzen zijn excl. btw.