fbpx

Online Werkplek

Online werkplek

Een online werkplek biedt gigantisch veel voordelen. Zo zijn er geen dure servers meer nodig. Dit komt omdat die voortaan in de cloud te vinden zijn. Een werkplek die online is ingericht is altijd en overal, op elke laptop, tablet of smartphone te bereiken. Dat betekent dus dat alles altijd direct gereed is om aan de slag te gaan. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat alles goed verzorgd is. Dit is waar wij u bij XsToCloud bij helpen. Wij verzorgen de optimale online werkplekken, zodat u zich gewoon op uw werk kunt richten. Zo kunt u nog meer bereiken in minder tijd.

Alles gebruiken zoals voorheen

Een belangrijk voordeel van een goed ingerichte online werkplek is dat er niets hoeft te veranderen. Het werken met de software waar u altijd mee hebt gewerkt is bijvoorbeeld geen probleem. Die software is gewoon in de cloud te zetten. Zelfs wanneer dit gaat om specifieke bedrijfssoftware. Eigenlijk verplaatst u gewoon uw bureaublad van een fysieke plek en een fysieke server naar de cloud. U heeft uw eigen bureau dus gewoon altijd in uw jaszak of computertas zitten. Waar u ook komt. Het verzorgen van de aanwezigheid van alle benodigde software in de cloud is iets wat wij zonder problemen kunnen doen. Dit geldt voor elk soort onderneming.

Nooit achterlopen

Ook belangrijk om te weten als het om een online werkplek gaat, is dat achterlopen tot het verleden werkt. Dit kan letterlijk genomen worden. Alle software wordt altijd direct geüpdatet wanneer nieuwe versies worden gelanceerd. Zo werkt u altijd met optimale software. Daarnaast is het ook figuurlijk niet langer nodig om achter te lopen. U kunt altijd en op elke plek werk doen en dus altijd bijblijven. Omdat alles veilig door ons verzorgd kan worden, heeft u ook geen zorgen meer om hackers en inbrekers die achter uw kostbare bedrijfsinformatie aan zitten. Dat is ook direct een zorg minder. Ondernemen wordt een stuk leuker en gemakkelijker.