ShopImporter

Bent u ook weleens aan het werk met uw webwinkel terwijl u denkt, “wat een werk”? Hoe zou het zijn wanneer u het grootste gedeelte van uw webwinkel zou kunnen automatiseren?

Met andere woorden, automatisch de producten rechtstreeks vanaf uw leverancier inladen, samen met de prijzen, btw berekening, afbeeldingen, productomschrijvingen, marges en zelfs psychologische prijzen zoals het afronden met ,95 en ,99?

Door uw webwinkel te automatiseren houdt u meer tijd over om te ondernemen. U hoeft bijvoorbeeld niet langer voorraden bij te houden, producten te vernieuwen en nog veel meer. Dit kan namelijk automatisch.

Shop Importer

  • Automatisch importeren
  • Uw winkel dagelijks ge-update
  • Eenvoudig dashboard
  • Incl. Hosting Pro

37.00

/maand
Bestel

Automatisch importeren

Importeren gaat automatisch en snel via .xml en .csv bestanden. Iedere avond wordt er een update gedaan, zodat uw website up-to-date blijft.

Beveiliging

Onze tool is goed beveiligd en draait via veilige verbindingen vanaf onze eigen servers, dit werkt flexibel en snel.

Prijsinstellingen

Uitgebreide marge en prijs mogelijkheden zoals marge instellen per prijscategorie en productprijzen laten afronden op bijvoorbeeld €0.95. Flexibel en eenvoudig.

HOE WERKT HET

Shopimport is een superhandig systeem dat er speciaal voor is ontworpen om het leven van webwinkelieren makkelijker te maken. In tegenstelling tot het importeren met andere modules, plugins, extensies is Shopimport zeer veelzijdig, maar is er geen technische kennis voor nodig. Het kost zelfs geen uren om het systeem in te stellen waarna het dan vaak nog steeds niet optimaal werkt, wij nemen u al deze zorgen uit handen waardoor u de software slechts een opdracht hoeft te geven om het werk voor u te doen. Te mooi om waar te zijn? Lees dan gauw hoe het in zijn werking gaat en hoe uw webwinkel gekoppeld wordt aan uw leverancier / databestand.

Stap1: Shopimport maakt een koppeling waardoor uw webwinkel kan communiceren met uw leverancier en/of databestand. Wij stellen alles in op een manier zodat het voor u optimaal werkt.

Stap2: U ontvangt van ons een account waarmee u kunt inloggen en de software veilig en eenvoudig online kunt beheren.

Stap3: U logt in en kunt direct aan de slag, u hoeft slechts uw verkoopmarges in te stellen (max 5 minuten werk) en eventueel de productcategorieën aan te passen en op de knop importeren te drukken.

Stap4: U kunt nu een bakje koffie drinken en een aantal minuten wachten totdat alle producten zijn geïmporteerd. Zo eenvoudig is het om te werken met onze Shopimport software, die tevens na het importeren ook nog dagelijks de voorraden zal bijhouden zodat u ook dit niet meer met de hand hoeft te doen. Het resultaat? Het zal u vele uren werk besparen, uren waarin u verder kunt met ondernemen.