Datacenter

Uw IT in ons datacenter

U wilt graag de ICT-infrastructuur van uw bedrijf of uw klanten zo goed mogelijk onderbrengen en de operationele risico’s beperken. Migreren naar ons datacenter is een stap die veel bedrijven zetten of overwegen. ” ISO27001 gecertificeerd en meest energiezuinige oplossing “

Wij hebben de meest excellente en energiezuinige klimaatbeheersing en redundante stroomvoorziening. Samen met 24×7 monitoring, beveiliging en bewaken van de continuïteit, vormen deze factoren redenen om uw ICT-infrastructuur onder te brengen in ons datacenter. U kiest bewust voor het aanhouden van eigen apparatuur, maar wel in een veilige, goed geconditioneerde omgeving. U houdt daarbij de keuze of u uw apparatuur door ons laat beheren en onderhouden of dat u dit zelf blijft doen.”

Colocatie van XsToCloud

Wanneer u uw servers wilt beheren in een stabiele omgeving dan komen hier een hoop zaken bij kijken. Een redundante architectuur en hoge beveiligingseisen, maar ook mensen met de juist know-how. Met colocatie van XsToCloud bent u verzekerd van een betrouwbare omgeving voor uw servers. Ons datacenter is ISO27001 gecertificeerd. Men kan kiezen voor een private rack of gedeeld rack.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com