fbpx

Datacenter

Uw IT in ons datacenter

U wilt graag de ICT-infrastructuur van uw bedrijf of uw klanten zo goed mogelijk onderbrengen en de operationele risico’s beperken. Migreren naar ons datacenter is een stap die veel bedrijven zetten of overwegen.

Wij hebben de meest excellente en energiezuinige klimaatbeheersing en redundante stroomvoorziening. Samen met 24×7 monitoring, beveiliging en bewaken van de continuïteit, vormen deze factoren redenen om uw ICT-infrastructuur onder te brengen in ons datacenter. U kiest bewust voor het aanhouden van eigen apparatuur, maar wel in een veilige, goed geconditioneerde omgeving. U houdt daarbij de keuze of u uw apparatuur door ons laat beheren en onderhouden of dat u dit zelf blijft doen.”

Brandbeveiliging

De serverruimtes bij XsToCloud zijn voorzien van een onafhankelijk, gecertificeerd very early warning systeem met automatische doormelding naar de brandweer. Wanneer er een brand uitbreekt wordt de zuurstofconcentratie in de ruimte door gasblussing verlaagd zodat het vuur snel dooft. Hiervoor wordt een gasmengsel van Argon en stikstof gebruikt (Argonite). Door op deze manier de brand te bestrijden ontstaat er geen (water)schade aan de apparatuur.

Colocatie van XsToCloud

Wanneer u uw servers wilt beheren in een stabiele omgeving dan komen hier een hoop zaken bij kijken. Een redundante architectuur en hoge beveiligingseisen, maar ook mensen met de juist know-how. Met colocatie van XsToCloud bent u verzekerd van een betrouwbare omgeving voor uw servers. Ons datacenter is ISO27001 gecertificeerd. Men kan kiezen voor een private rack of gedeeld rack.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van het huren van racks (1/4, 1/2 of heel rack) en rackspace (1U, 2U). Heeft u specifieke wensen of eisen? We bespreken het graag met u in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Technische specificaties datacenters

Constructie datacenter BIT
Hoogte serverruimte minimaal 6 meter boven NAP
Vloerbelasting 1500 kg/m²
Afmeting racks 46 HE hoog, 60 cm breed, 100 cm diep
Branddetectie een onafhankelijk, gecertificeerd very early warning systeem met doormelding naar de brandweer
Brandblussing gecertificeerde installatie met Argonite (Ar+N²)
Koelinstallatie N+1 computairs N+1 koelmachines
Koelvermogen 1500 W/m²
Temperatuur 25 ℃ (+/- 2 ℃) in koude paden
Bliksembeveiliging gecertificeerd volgens NEN-normen
Elektrische installatie twee inkomende feeds tot in rack aparte UPS voor iedere feed
Noodstroomvoorziening N+1 dieselaggregaten
Dieselvoorraad 48 uren
Stroom per rack tot 96 A
Informatiebeveiliging ISO/IEC 27001 en NEN 7510 gecertificeerd
Fysieke beveiliging VEB gecertificeerd beveiligingsklasse 4*
Alarm redundante verbinding naar meldkamer
Surveillance twee onafhankelijke surveillancediensten
Toegangscontrole dubbele authenticatie biometrisch met irisscanners RFID toegangspassen