Netwerkbeveiliging is zeer belangrijk voor het voortbestaan van uw bedrijf, en de eisen ten aanzien van deze beveiliging worden steeds strenger. Een netwerk moet vertrouwelijkheid en integriteit garanderen en tevens bestand zijn tegen de modernste aanvalstechnieken, spyware en andere gevaren van het internet. Het toepassen van de juiste beveiliging op de juiste plaats is complex en vraagt om gedegen en up-to-date vakkennis. Deze vakkennis is mij eigen. Bovendien ben ik zeer ervaren in het aanbrengen en onderhouden van netwerkbeveiliging.

 

Voor informatie neem contact op!

Een traag netwerk? Dataverlies? Uw netwerk wordt met de dag complexer waardoor de kans op netwerkproblemen toeneemt. Daarom onderzoek ik uw netwerk en breng de problemen in kaart. Met behulp van een geavanceerde LAN/WAN protocol analyser wordt alle netwerkactiviteit bekeken en vervolgens vastgesteld waar het probleem zich voordoet. Vanzelfsprekend adviseer ik u over de juiste oplossingen.

 

Voor informatie neem contact op!

Een draadloos netwerk voor data, video en spraak is tegenwoordig een must. Het biedt bedrijven een vergaande verbetering van de productiviteit en flexibiliteit. Bovendien vraagt de explosieve groei van het gebruik van mobiele apparaten op de werkvloer om een veilige en betrouwbare draadloze verbinding. Wi-Fi wordt vaak gebruikt als toevoeging en ondersteuning op een bekabeld netwerk maar ook een all-wireless-workplace wordt tegenwoordig meer en meer gangbaar. Naast WLAN netwerken zijn point-to-point verbindingen (straalverbinding) een vaak toegepaste techniek en is vooral interessant indien er panden gekoppeld dienen te worden over beperkte afstanden.

 

Voor informatie neem contact op!

Routers en switches zijn essentiële bouwstenen voor alle bedrijfscommunicatie. Samen met de fysieke drager, de bekabeling, vormen zij de fundering van uw netwerk. Ze dragen bij aan de efficiency van een onderneming door de productiviteit te verhogen, bedrijfskosten te verlagen en beveiliging en klantenservice te verbeteren. Kortom de winstgevendheid van de onderneming wordt positief beïnvloed door een optimaal functionerend ICT-netwerk.

 

Voor informatie neem contact op!

De meeste communicatie verloopt via een ICT-netwerk. Inbraakbeveiliging, brandmelding, video en telefonie, intercom, (voice-)communicatie, toegangscontrole of observatietechnieken maken in toenemende mate deel uit van het ICT-netwerk. Bedrijfsondersteunende installaties worden sterk afhankelijk van een snelle en betrouwbare infrastructuur. Is uw netwerk voorbereid op groei, verandering en innovatie? Een bedrijfsnetwerk bestaat uit meer dan alleen solide bekabeling: Actieve netwerkcomponenten worden steeds belangrijker. Hiermee optimaliseert u de infrastructuur voor de uiteindelijke gebruikers.

 

Voor informatie neem contact op!